הפקולטה למדעי הרוח I אוניברסיטת חיפה I ביה"ס לאמנויות - לוח ארועים לשנת 2017

לוח ארועים לשנת 2017

אירועי בית הספר

מבזק הודעות

בית הספר לאמנויות מברך את ד"ר אביגיל ווד, ראשת החוג למוסיקה ואת פרופ' תייסיר אליאס, מרצה בחוג, על זכייתם במענק מחקר של 450,000 ש"ח מטעם הקרן הלאומית למדע. מחקרם של ד"ר ווד ופרופ' אליאס יעסוק בתהליכי יצירה של מוסיקאים ערבים פלסטינים בחתונות בצפון הארץ. בהצלחה!!!

ברכות חמות לפרופ׳ עודד זהבי על הזכייה בשני מענקים תחרותיים לכתיבת יצירות, אחד ממנהל התרבות לכתיבת קונצ'רטו לחליל עבור התזמורת הסימפונית הישראלית ראשון לציון, והשני מטעם מפעל הפיס לכתיבת קונצ'רטו למנדולינה עבור התזמורת הקאמרית הקיבוצית.

צפו - ד"ר אלון שב מראיין את פרופ' עודד זהבי על קונצ'רטו במאה ה-21

החוג למוסיקה ועמותת "נוער מוסיקלי בישראל" מזמינים להצטרף אל "התזמורת הערבית-יהודית", בניהולו המוסיקלי ובניצוחו של פרופ' תייסיר אליאס